Pipelife Novosti

3D printer

AUTOMATIZIRANO 3D PRINTANJE: NADOGRADNJA ZA GRAĐEVINARSTVO I POVEĆANA SIGURNOST

Podzemna infrastrukture za regulaciju olujne i otpadne vode dobivaju značajnu nadogradnju, sigurnost u proizvodnji povećana zahvaljujući Pipelifeovoj jedinstvenoj i novoj primjeni visoko precizne proizvodnje.

Poland Via Carpathia Road Drainage

PRAGMA CIJEVE OSIGURAJU SIGURNOST CESTE U POLJSKOJ

Plemeniti i suštinski cilj rute Via Carpathia je povezivanje sjeverne i južne Europe - od Klaipėde u Litvi na Baltičkom moru do Soluna u Grčkoj na Egejskom moru.

Raineo Stormwater Infiltration Lebring, Austria

Raineo: Pouzdan partner u upravljanju kišnicom

Izgradnja novog supermarketa u općini Lebring u Austriji zahtijevala je instalaciju infiltracijskog sustava. Građevinska tvrtka imala je malo iskustva na ovom polju i tako se okrenula Pipelife Austriji.

Pipelife Smart Probe Pilot

Smart Probe - budući izmjenjivač igara za vodovod

Razvijena u uskoj suradnji s vodovodima, Smart Probe rješava uobičajene izazove u senzoriranju vode. Dani slijepih mjesta u mrežama s pitkom vodom uskoro mogu završiti, a sigurnost mreže i sigurnost vode mogu se dodatno povećati.

Pipe bursting

Tehnologije bez rova za opskrbu pitkom vodom

Sve veći broj podzemnih vodova za opskrbu i ispuštanje, ali i građevinskih građevina ili vodnih tijela, čini rovove teškim, vrlo skupim ili čak nemogućim. Za ove ili slične scenarije metode ugradnje bez rova savršeno su rješenje s malim utjecajem.

Aegina potable water supply solution

Pipelife povezuje otok Aegina vodom sa kopna

Do -94 metra ispod razine mora, 14,8 km dugačka podvodna PE 100 cijev za pitku vodu konačno će povezati otok Aegina s javnom vodovodnom mrežom EYDAP preko Salamine.

Warsaw Bypass S2 Road Drainage

Saobraćajne olakšice za glavni grad Poljske

18,5 km brze ceste oko Varšave = 30 km Pipelife Pragma® cijevni sustav za odvodnju cesta. Projekt, koji je pokrenula Glavna uprava za državne ceste i autoceste (GDDKiA), trenutno je u izradi. Pipelife doprinosi povećanju sigurnosti na cestama postavljanjem pouzdanog sustava odvodnje oborinskih voda.

Pipelife has set a world record, Walvis Bay

Novi svjetski rekord s isporukom HDPE cijevi od 3,3 km u Maleziju

Pipelife je postavio svjetski rekord nakon što je vukao preko 3,3 kilometra cijevi od Stathellea u Norveškoj do Malezije. Dostava HDPE cijevi velikog promjera (LLLD) do velikog energetskog projekta odvučena je na 27.720 kilometara bez premca.

Close-up of plastic polymer granules. polymer plastic. compound polymer.
plastic beads isolated on white background.

Naše obećanje da ćemo radikalno smanjiti plastični otpad

Većina plastike koja se nalazi u oceanima potječe iz neoprezno odbačenih boca i ambalaže, ali neke su od uljnih peleta iz proizvodne industrije. Kao proizvođač plastike naša je odgovornost osigurati da se to ne dogodi.

Skill Builder intervjuira Pipelife Ireland

Građevinski stručnjak, TV voditelj i novinar Roger Bisby posjetio je naš pogon Pipelife Ireland kako bi 174.000 pretplatnika njegovog YouTube kanala Skill Builder pokazao kako se proizvode plastične cijevi.

Portrait of little builder in hardhats with hammer working outdoors. Childhood concept

Pomoću sigurnosnih alata vrlo niske stope nesreće

Iako nam je poslovni cilj obično povećati broj, činimo sve da smanjimo druge, poput stope nesreća. Zahvaljujući snažnom zalaganju i snažnim sigurnosnim alatima, na dobrom smo putu u zaštiti onoga što čini Pipelife: nas, ljude, "Pipelifere".

Box of social warmth

pružajući radost i rad sa svakom stezaljkom i rukavom

Pipelife Austrija i zaštićena radionica neprofitne organizacije Lebenshilfe Donja Austrija već 30 godina pišu vrlo posebnu priču o uspjehu. Njegova je svrha pomoći osobama s intelektualnim teškoćama da ostvare svoja prava na smislen život.

pametno rješenje sondiranja za pitku vodu

MMID, nizozemski partner Pipelife, došao je instalirati i testirati najnoviju inovaciju za sektor pitke vode koju su zajedno razvili: istinsko pametno sondirajuće rješenje.

Rješavanje različitih problema nedostatka vode u Poljskoj

Naši gradovi rastu u broju stanovnika i veličini, klima se mijenja, a vode postaje malo. Upravljanje oborinskim vodama ključno je za rješavanje niza problema povezanih s vodom. Evo primjera iz Poljske, jedne od najsušnijih zemalja u Europi.

Raineo: Olujna rješenja za upravljanje umotana u jednu riječ

Grad Zielona Góra dovršio je svoj najveći projekt infrastrukture zaštite okoliša za javni prijevoz. U okviru projekta, gradska i poljska željeznica odlučile su se za sustav upravljanja oborinskim vodama Raineo koji se sastoji od olujnih kutija Pipelife za zadržavanje (prigušenje) oborinskih voda kapaciteta gotovo 400 m³.

Produljenje životnog ciklusa plastičnih cijevi na 300 godina

Jedna boja za svaki život: Koncept "cijev s 3 života" osvojio je broncu na godišnjim nagradama Inovyn dodijeljenim na međunarodnom sajmu plastike i gume K 2019 u Düsseldorfu u Njemačkoj.

Brown Trout

Spašavanje ugrožene ribe u Finskoj

Volontersko događanje organizirali su WWF Finska, K Group i lokalna udruga za zaštitu voda i zraka u kolovozu 2019. Pipelife Finska daje svoj doprinos inovacijama cestovnog propusta prihvatljivog za migracije.

Pipelife composite GRP Cover round

bolja sigurnost s novim kompozitnim poklopcima i rešetkama

Kompozitni GRP poklopci i rešetke za šahtove i revizijske komore postaju sve popularniji. Proučili smo njihovu sve veću popularnost i testirali smo ih za vas. Evo našeg zaključka.

Comparing circular and linear economy product cycle. Energy from finite and renewable sources. Solar, wind, thermal, chemical power stations. Vector illustration, white background. Please recycle.

Pipelife postavlja vlastite ekološke ciljeve

Kao aktivni član TEPPFA-e, Pipelife je potpisao Deklaraciju o savezu za plastiku kako bi pomogao ispuniti "cilj od 10 milijuna tona" od strane Europske komisije do 2025. godine

TEPPFA confirms 100-year service life for PE pipes

TEPPFA potvrđuje 100-godišnji vijek trajanja PE cijevi Europsko udruženje plastičnih cijevi TEPPFA i PE100 + objavilo je dokument o položaju koji potvrđuje da je vijek trajanja PE tlačnih cijevi duži od 100 godina.

Prof. Ad van Wijk signing the KIWA certification of SoluForce FCP for hydrogen applications (with Eertwijn van den Dool (L) and Robert-Jan Berg (R)

Prva kompozitna cijev za transport vodika

Globalno prvo u svijetu transporta vodika. SoluForce je zajedno s morskim lukama u Groningenu razvio sustav fleksibilnih kompozitnih cijevi za primjenu vodika.

HDPE Cooling Water Pipes Punta Catalina Power Plant, Dominican Republic

Tri 350 m dugačke HDPE cijevi velikog promjera putuju Atlantikom kako bi bile potopljene na Karibima

Tri čvrste zidove duge 350 metara, takozvane LLLD (duge duljine velikog promjera) cijevi putovale su od Norveške preko Atlantskog oceana do elektrane Punta Catalina u Dominikanskoj Republici, gdje služe kao vodovi za hlađenje.

Hydro Sunndal Exchanges Wood for Pragma

Drveni cjevovod zamijenjen prilagođenim rješenjem Pipelife Pragma

Kako bi zaštitili svoju alternativnu opskrbu procesnom vodom, tvornica aluminija Hydro Sunndal i Pipelife složili su glavu kako bi pronašli prilagođeno rješenje za zamjenu drvene cijevi stare 64 godine stare.

Pipelife isporučuje kanalizacijski sistem za nizozemsko selo

Potpuno novo selo gradi se između Vianena i Hagesteina u Nizozemskoj, a Pipelife Nizozemska isporučuje materijale za kanalizacijski sustav!

Ocean Cleanup Pipelife stabilizers assembly and fully launched system

Pipelife se udružuje s tvrtkom The Ocean Cleanup

Pipelife je ponosni partner tvrtke The Ocean Cleanup. Zaklada koja razvija tehnologije za rješavanje svjetskih oceana od plastike.

Pipelife App Icon

Praćenje našeg utjecaja na okoliš

Pipelife je izdao ekološki alat za izračunavanje EPD-a, dostupan kao iOS aplikacija u trgovini aplikacija i kao preuzimanje s naše web stranice

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.