Cable Protection Hero Image Closed
Cable Protection Hero Image Open

Električna energija je dio našeg života. Osigurajte njihov siguran prijenos..

Pipelife-Always part of your life

Zaštita kablova

Godine 1948. Pipelife je bila prva tvrtka u Europi koja je uvela plastičnu instalacijsku cijev. Od tada su se mnoge stvari promijenile, ali ne i Pipelifeove inovacije i kvaliteta. Tokom godina razvili smo izvanredno znanje i široku paletu proizvoda za zaštitu telekomunikacijskih i elektroenergetskih kablova.

Proizvodimo i plasiramo dugotrajne zaštitne cijevi za kablove, glatke i valovite, izrađene od PE ili PVC-a. Na taj način možemo ponuditi optimalna rješenja za svaki projekt koji se tiče elektroenergetskih i telekomunikacijskih mreža. Pipelife pruža rješenja za budućnost, orijentirana na infrastrukturu.

Kabuplast

Cijevi za kablovsku zaštitu otporne na pritisak i udarce. Vrlo su savitljive te stoga prikladne za polaganje u kanale. Homogena veza glatke unutrašnjosti i rebraste vanjštine osigurava odličnu nevodljivost stijenki. Izrađene od PEHD-a s ugrađnom spojnicom koja osigurava nepropusnost ns pijesak ili vodonepropusnost za direktno polaganje u zemlji.

Gofruota kabelių apsauga

Pipelife Videos: Film vrijedi 1000 slika

Pogledajte naše instalacijske videozapise koje nudimo za mnoge proizvode i načine spajanja. Pogledajte naš Youtube kanal.

Novosti i projekti

Životni vijek plastičnih cijevi produžen je na 300 godina

17. listopada, na međunarodnom sajmu plastike i gume K-2019 u Düsseldorfu u Njemačkoj, Pipelife Nizozemska proglašena je brončanom pobjednicom u kategoriji "Održive inovacije" Inovynovih nagrada. Koncept koji je pobijedio zove se "Cijev s tri života". S ovim konceptom, recikliranje i ponovna upotreba produžuju vijek trajanja proizvoda na 300 i više godina.

Sustainability

Zaštita komunikacijskih veza

Pipelife proizvodi široku paletu zaštitnih cijevi od PE-a za telekomunikacijske i energetske kablove, koji se mogu koristiti i za podzemnu i podvodnu primjenu.

Za zaštitu optičkih kablova nudimo čitav niz polietilenskih (PE) cjevovodnih rješenja. Usko surađujući sa glavnim telekomunikacijskim operaterima proizvodimo optičke kablovsku zaštitu sa rebrastim podmazanim kanalima.

People

Pogledajte ostale sustave i rješenja za niskogradnju

vodoopskrba-casa-ikona

Sistemi vodosnadbijevanja.

kabelska-zastita-ikona

Odvodnja otpadnih voda

kisobran-ikona

Upravljanje oborinskim vodama

drenaza-ikona

Drenažni sistemi

plin-plamen-ikona

Plinoopskrba

Pipelife rješenja za niskogradnju

Kontaktirajte nas

Imate li dodatnih pitanja o Pipelife proizvodima? Kontaktirajte nas javićemo vam se brzo.

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.ba

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.