Image picture

Razmišljanje unaprijed dio je našeg života. Pripremimo se i oblikujmo svoju budućnost već sada.

#budućnost

Nećemo sjediti i čekati budućnost. Klimatske promjene, zagađenje, urbanizacija, promjene iz dana u dan i društvo koje se temelji na novim saznanjima, nove tehnologije itd. Ovo su neke od najčešćih poštapalica našeg vremena.

Mi to doživljavamo kao poziv za preuzimanje budućnosti u svoje ruke. Imamo stručnost, kreativnost, partnere i nagon da predvidimo buduće potrebe i da se brzo prilagodimo nepredvidljivom.

Prava inovacija predviđa što ljudima treba prije nego što oni sami znaju.

Zoran Davidovski, Službenik za istraživanje, razvoj i inovacije

Opravdano smo vodeći međunarodni proizvođač cjevovodnih rješenja . Kako bismo najbolje predvidjeli potrebe svijeta koji se ubrzano mijenja; stalno razvijamo ne samo naše procese i proizvode, već i sebe.

Zoran Davidovski
Pipelife

Najnovija rješenja

Svakog dana radimo na tome da naša rješenja učinimo ekonomičnijim, trajnijim, fleksibilnijim i održivijim - ili jednostavno boljim. To uključuje uvođenje novih rješenja i pronalaženje novih područja primjene za etablirane proizvode.

Ovdje možete pronaći pregled naših najnovijih rješenja.

Pipelife Smart Probe Illustration

Pametno & digitalno

Budućnost je pametna - a takvi su i naši sistemi. Senzori i računari čine nadzor i upravljanje ključnom infrastrukturom lakšim nego ikad. Nastojimo prikupiti podatke kako bismo učinili sve svoje proizvode boljim, a sva rješenja ugodnijim - od malog sistema grijanja u jednom domaćinstvu do velikih vodovodnih i plinskih mreža.

Saznajte više o tome kako pametna rješenja Pipelifea.

3D printer

Važne inovacije

U većini kompanija inovacija znači samo evoluciju i usavršavanje postojećih rješenja. Inovacije u Pipelife-u znače i promjenu igre. Nastojimo uvesti stvarne novine koje mogu poremetiti cijelu industriju.

Saznajte više o Pipelife rješenjima koja mijenjaju igre i šta ćemo dalje predstaviti.

Potaknuti inovacijama

Pipelife svoje proizvode razvija s naglaskom na udobnost, pouzdanost, jednostavnost ugradnje i uporabe - ali prije svega sigurnost. Ta inventivnost, ne samo u proizvodnji, već iu integriranom pristupu Grupe prema dodatnoj vrijednosti, osigurava dizajn, proizvodnju i marketing visoko konkurentnih rješenja.

Pipelife-ovi članovi tima za istraživanje i razvoj dolaze iz cijelog svijeta. U kombinaciji s lokalnim timovima Grupe, Pipelife je u mogućnosti komunicirati i ispuniti zahtjeve korisnika na bilo kojem jeziku ili zemlji.

Da bi se osigurao kontinuirani protok inovativnih ideja diljem Pipelife Grupe, interni sustav nagrađivanja pod nazivom "ideje i više" djeluje od 2009. godine.

 

Senior grandfather helping grandson ride on kids toy car. Happy old man pushing car while boy driving on street. Grandparent playing with little boy on gokart.

Pipelife R&D department

Pipelife-ovo korporativno istraživanje i razvoj usko je integrirano u Pipelifeov tim za marketing i inovacije kako bi se osiguralo da se sutrašnje potrebe mogu zadovoljiti već danas. Naše snage su:

Vrlo brzo vrijeme odziva

Novi proizvodi koji su zaista potrebni

Brzo vrijeme za plasiranje na tržište

Naši motivirani projektni timovi izvode projekte od ideje do prve prodaje, pa čak i dalje. Vođe projekata vode projekte u bliskim odnosima s našim partnerima. Menadžeri proizvoda i imaju širok spektar vještina, poput razvoja proizvoda u novim poslovnim područjima ili razvoja i poboljšanja materijala, proizvodnih procesa i instalacije.

Pipe with 3 Lives

Kontaktirajte nas

Imate li dodatih pitanja o proizvodima Pipelife? Kontaktirajte nas javićemo Vam se brzo.

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.ba

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.