Sistemi upravljanja kišnicom

FILTRIRANJE I SEPARACIJA OBORINSKIH VODA

Sistemi čišćenja za urbana i ruralna mjesta

Postavljanjem za okoliš prihvatljivih separatora i filtera može se smanjiti onečišćenje vode tako da se sakupljena kišnica može sigurno vratiti u tlo, ispustiti u javne kanalizacijske ili oborinske mreže, ponovno koristiti za kućanstva i vrtove ili čuvati tijekom razdoblja suša.

U usporedbi s uobičajenim biotičkim zonama tla, Pipelifeovi sustavi za obradu mogu se lako koristiti u urbanim regijama i pod prometnim područjima. Budući da su ugrađeni pod zemljom, potrebno je vrlo malo površinskog prostora što rezultira brzom i jednostavnom ugradnjom te zahtijevaju minimalno održavanje.

Naša široka paleta rješenja za pročišćavanje oborinskih voda uključuje:

  • Filteri za pijesak i lišće
  • Hemijski filtri
  • Separatori za ulje, masti i ugljikovodike

Naši sustavi za čišćenje i filtriranje dio su našeg inovativnog sustava Raineo® koji je u mogućnosti učinkovito prihvatati, zadržavati i ponovno koristiti vodu. Kao što se i moglo očekivati, naši se sustavi pridržavaju nacionalnih, kao i međunarodnih standarda kvalitete i sigurnosti.

 

ZAŠTO JE NUŽNO FITRIRANJE OBORINSKE VODE?

Neobrađena oborinska voda predstavlja visoki rizik za onečišćenje okoliša. Tragovi našeg svakodnevnog života, poput ulja, sredstava protiv smrzavanja, otpadaka od kućnih ljubimaca ili čak samo pijeska mogu nanijeti ozbiljnu štetu. Stoga upravljanje zagađivanjem nije nužno samo za zaštitu jezera i rijeka, već i podzemnih voda.

Na ovaj smo problem odgovorili razvojem ekološkog sustava Raineo® koji je stvoren za smanjenje onečišćenja vode sakupljanjem, preusmjeravanjem, čišćenjem i prenamjenom oborinskih voda. Sva pročišćena voda sigurno se pušta u vodeni ciklus, koji se može ponovno koristiti za navodnjavanje i u sanitarne svrhe, čime se štede dragocjeni resursi.

Pipelife Raineo

Upravljanje oborinskim vodama

Pipelife Video: Raineo® sustav za upravljanje oborinskim vodama

Pogledajte naše instalacijske videozapise koje nudimo za mnoge proizvode i načine spajanja. Pogledajte naš Youtube kanal.

Kontaktirajte nas

Imate li dodatnih pitanja o Pipelife proizvodima? Kontaktirajte nas javićemo Vam se brzo.

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.ba

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.