Gas-distribution-closed-3000px.jpg
Dujotiekio sistemos

Plin je dio našeg života. Osigurajte sigurno snadbijevanje.

Pipelife-Always part of your life

Sistemi snadbijevnja plinom.

Kod opskrbe plinom nije bitna samo učinkovitost nego i sigurnost. Desetljećima smo prikupljali iskustva na tom području i vodeći smo proizvođač sustava za dovod plina niskog tlaka u Europi, sa širokim rasponom cijevi i spojeva od 20 mm do 400 mm. Smanjite rizike i odlučite se za Pipelife rješenja za opskrbu plinom.

Zbog sigurnosti, jednog od naših glavnih prioriteta, proizvodimo i isporučujemo različite sigurnosne sustave kao što je Pipelife Gas Stop, ventil za prekomjerni protok kako bi se spriječilo curenje plina; i cjeloviti cijevni sustavi od PVC-a (Polsafe) za raspodjelu plina niskog tlaka ispod 0,2 bara. Potvrđeni nacionalnim i međunarodnim standardima sigurnosti i kvalitete, naši sustavi za opskrbu plinom zahtijevaju minimalno održavanje i pružaju pouzdana rješenja.

Installation of Gas Stop system

Povećajte sigurnost snadbijevanja plinom pomoću Pipelife Gas-Stop ™

Dobavljači plina u više od 40 zemalja širom svijeta odlučili su se za Gas-Stop, sigurnosni ventil koji smo razvili zajedno sa stručnjacima na ovom polju. Zašto? Kako bi se spriječilo nekontrolirano istjecanje plina, izbjegavajući na taj način opsežne popravke u javnosti i, što je najvažnije, spriječili osobnu ili imovinsku štetu.

Gaz Borusu

Sistem cijevi za plin

Bez obzira jeste li se odlučili za klasični PE 100 ili PE 100-RC (otporan na pucanje) sustav cjevovoda za prirodni plin s njegovom posebnom otpornosti na habanje, budite sigurni da je riječ o certificiranom, suvremenom sustavu u koji su uložena desetljeća iskustva i znanja.

Gas stop Gra 2

Pipelife Videos: film vrijedan kao 1000 riječi.

Pogledajte naše instalacijske videozapise koje nudimo za mnoge proizvode i načine spajanja. Pogledajte naš Youtube kanal.

Gas-Stop™

Pipelife se ubraja u inicijatore. Zajedno sa stručnjacima, razvili smo revolucionarni sigurnosni sustav u slučaju curenja plina.

Gas stop Gra 1
Gas stop Gra 1

Novosti i projekti

Sigurnija opskrba plinom uz Gas-Stop™

Dobavljači plina u više od 40 zemalja širom svijeta odlučili su se za Gas-Stop ™, zaštitni ventil. Zašto? Kako bi se spriječilo nekontrolirano istjecanje plina, izbjegavajući na taj način opsežne popravke u javnosti i, što je najvažnije, kako bi spriječili osobnu ili imovinsku štetu.

Pogledajte Pipeleife rješenje.

Installation of Gas Stop system

Koristite naš servis i riješenja.

Vyrai prie elektros skydinės
Vyrai prie elektros skydinės

Pogledajte ostale sisteme i rješenja za niskogradnju

vodoopskrba-casa-ikona

Sustav vodoopskrbe

kabelska-zastita-ikona

Odvodnja otpadnih voda

kisobran-ikona

Upravljanje oborinskim vodama

drenaza-ikona

Drenažni sustav

kabelska-zastita-ikona

Kabelska zaštita

Pipelife rješenja za niskogradnju

Kontaktirajte nas

Imate li dodatnih pitanja o Pipelife proizvodima? Kontaktirajte nas javićemo vam se brzo.

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.ba

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.