Hotel Hills Sarajevo

Radeći zajedno, zajedno rastemo.

#suradnja

Svatko od nas ima različit skup vještina i znanja. To je dobro. Objedinjavanje našeg znanja, vještina, iskustva i kreativnosti rezultirat će mnogo više nego što bi jedna osoba, tim ili čak tvrtka mogli postići sami. Ono što dijelimo u kontekstu današnjih izazova su ciljevi i svrha. Svi želimo zdraviju okolinu, svi želimo poboljšati životni komfor, svi želimo osigurati i zaštititi svoju dobrobit za sada i za buduće generacije. Budimo partneri i zajedno razvijajmo naše znanje i vještine pretvarajući svrhu u izvedbu, a ciljeve u dostignuća.

Moj prvi poziv je Pipelife. Čak i ako nemaju odgovor, znam da će pomoći.

Pipelife nije samo proizvodnja i prodaja proizvoda. Pipelife pomaže u planiranju i pronalaženju rješenja - čak i za najteže izazove. Ako imate pitanja, obratite se našim stručnjacima.

Pipelife Outfall Pipelife for Kittila Goldmine

Naša partnerstva

Svi su jači zajedno s partnerom - pa tako i mi. Mnoge naše inovacije rezultat su suradnje. S tehnološkim partnerima surađujemo radi povezivanja naših proizvoda i stvaranja novih rješenja. Također, redovito surađujemo sa sveučilištima i istraživačkim institutima kako bismo udružili i proširili svoje znanje

Napokon, naši najvažniji partneri su naši kupci - projektanti, instalateri, dizajneri ili krajnji korisnici. Cijenimo svaki doprinos i pomažemo našim partnerima u pronalaženju savršenih rješenja. Mnoga naša najbolja rješenja, poput Gas-Stop sustava, razvijena su u uskoj suradnji s kupcima.

People

Pouzdani instalateri, dobavljači i projektanti

Pipelife surađuje s mnogim tvrtkama vezano za projektiranje, isporuku, implementaciju ili ugradnju. Od naših partnera zahtijevamo visoke standarde pa su oni svi stručnjaci u svojim područjima i mogu vam pomoći pronaći savršeno rješenje za vaš projekt.

Pronađite pravog partnera za svoj projekt!

Pipe with 3 Lives

Kontaktirajte nas

Imate li dodatnih pitanja o Pieplife proizvodima? Kontaktirajte nas javićemo Vam se brzo.

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.ba

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.