Pipelife Water Monitoring

Pametni uređaj za ispitivanje vode

Pipelife-Always part of your life

Nadzor i kontrola nad SVAKIM dijelom vodovodne mreže

Predstavljamo vam ekonomičan način na koji možete steći bolju kontrolu nad mrežom i kvalitetom vode u cijeloj vašoj vodovodnoj mreži - uklanjajući slijepe tačke. Pametni uređaj za ispitivanje Pipelife može se ugraditi u bilo kojem trenutku izravno u cijevi za snadbijevanje i distribuciju pitke vode. Instalacija je higijenski sigurna i nudi neprekidnu opskrbu vodom. Zahvaljujući modularnom dizajnu orijentiranom prema budućnosti i radu na baterije - Vi ćete morati odlučiti što ćete mjeriti, bilo kada i bilo gdje.

Razvijen u uskoj suradnji s komunalnim poduzećima i s 3 uspješna pilot projekta koja se izvode u Nizozemskoj, Smart Probe privlači sve veću pažnju industrije. Evo nekoliko ključnih činjenica zašto.

Što se može izmjeriti?

 • Brzina i smjer protoka
 • Tlak
 • Temperatura
 • Električna provodljivost

Dostupno uskoro:

 • Zamućenost
 • Kiselost ili alkalnost (pH)
 • Klor
 • Imate li na umu drugi senzor? Javite nam se!

Različite vrste senzora i komunikacijskih protokola (GSM, LoRa, NB-IoT) mogu se primijeniti s modularnim spremnikom senzora i modularnom pločicom. Trenutni pilot projekti rade istovremeno s dva senzora od kojih jedan mjeri temperaturu.

Pipelife-Smart-Probe-Rendering

Prednosti Pipelife Smart Probe Water

Potable Water

Povećati sigurnost mreže i vode

Ranije i jednostavnije otkrijte probleme u vašoj vodovodnoj mreži. Veća gustoća senzorskih stanica i podaci izravno unutar cijevi pružaju bolju kontrolu i preciznije uklanjanje slijepih točka.

Catalogue

Modularno rješenje za budućnost

Uklonite, zamijenite ili zamijenite za nadograđene senzore u bilo kojem trenutku i unutar nekoliko minuta s površine. Ne brinite o novim zahtjevima koje će vam budućnost možda postavljati, fleksibilni ste sa Smart Probe uređajem.

Wastewater

Nezavisna usluga

Uz Pipelife Smart Probe neovisni ste o elektroenergetskoj mreži. To omogućava slobodu položaja i također je korisno kada se problemi s opskrbom vodom pojave istovremeno s prekidima napajanja. Zamijenite baterije s površine tla i bez kopanja.

Product

Brza instalacija, bez prekida

Instalirajte svoje pametne uređaje u roku od 1-2 sata bez prekida napajanja vodom i bez onečišćenja. Nakon instaliranja, održavanje, zamjena senzora ili baterije mogu se obaviti s razine površine za nekoliko minuta.

Kako pametno ispitivanje vode može pomoći?

Komunalna poduzeća uspostavljaju područja za mjerenja kako bi stekli više znanja o slijepim točkama svoje mreže pitke vode. Instaliranjem različitih vrsta senzora u mrežu pitke vode, oni mogu:

 • Testirati hidrološke modele naspram stvarnoj situaciji
 • Otkriti i lokalizirati propuštanja
 • Naučiti o promjenjivosti kvalitete vode
 • Pratiti stvarnu distribuciju vode od izvora do slavine
 • Saznati o učincima klimatskih promjena na pitku vodu
 • Predvidjeti događaje koristeći Big Data, analitičke modele i / ili strojno učenje
Smart Water Probing for Water Utilities

To je rezultat uske suradnje s komunalnim preduzećima!

Usko surađujući s višestrukim vodoopskrbnim poduzečima (PWN, Vitens & Oasen) pametna sonda odgovara na brojne izazove s kojima se ona susreću. Smart Probe se, ne samo fokusira na jednostavnost upotrebe i ugradnje senzora, već nudi i sveobuhvatne i trenutno tačne podatke. Izradom Smart Probe uređaja također smo uzeli u obzir i to da će se potrebe i tehnologija s vremenom mijenjati. Pomoću Pipelife Smart Probe naši će klijenti moći kontinuirano poboljšavati i prilagođavati svoje mreže i usluge.

Han Nguyen, Voditelj inovativnih projekata

Han Nguyen

Pogledajte ostale sustave i rješenja za niskogradnju

Ako želite biti informirani o cjevovodnim materijalima i načinima ugradnje svojih građevinskih projekata, evo nekoliko izvora za koje mislimo da bi vam mogli biti zanimljivi i korisni.

Potable Water

Sistemi vodosnadbijevanja

Wastewater

Odvodnja odpadnih voda

Stormwater

Upravljanje ekstremnim padavinama..

Drainage

Cestovna drenaža

Gas

Distribucija plina

Cable Protection

Zaštita kablova

Pipelife rješenja za niskogradnju

Kontaktirajte nas

Imate li dodatnih pitanja o Pipelife proizvodima? Kontaktirajte nas javićemo Vam se brzo.

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.ba

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.