created by dji camera

Priroda je dio našeg života. Njegove plodove možete uzgajati efikasno i pažljivo.

Pipelife-Always part of your life

Navodnjavanje

Poljoprivreda je život. Rast usjeva osnova je našeg postojanja, pa nam je stvaranje važnih okolnosti za uzgoj usjeva važno. Glavni izazov ovdje je nadoknaditi periode s premalo previše vode. Da bi se izborio s tim izazovima, Pipelife nudi široku paletu sistema za navodnjavanje i drenažnih sistema za poljoprivrednu upotrebu.

Navodnjavanje

Proizvodi

Cijevi za navodnjavanje

Sistem cijevi za navodnjavanje kap po kap je sigurno poboljšanje za vaše proizvode a ujedno i optimalno rješenje što se tiče potrošnje vode.

Pipelife-flat-drip-field-strawberry-mulching-Russia

Stručnjaci na raspolaganju pri svakom koraku

Žemės ūkis

Navodnjavanje kap po kap osigurava održivo upravljanje vodama i otpornost na hranu u Azerbejdžanu

Imajući na umu sigurnost rasta biljaka i optimizaciju prinosa, veliki proizvođač hrane u Azerbejdžanu uložio je u rješenja za precizno navodnjavanje. Pipelife je dizajnirao, proizveo i isporučio kompletne sisteme za navodnjavanje kap po kap od izvora do postrojenja u roku od mjesec dana.

Zajednice širom svijeta oslanjaju se na naš kvalitet, uslugu i znanje.

Kao međunarodni građevinski stručnjaci, zajednice širom svijeta oslanjaju se na našu uslugu, kvalitet i dubinsko znanje za pouzdana i uspješna rješenja cjevovoda. Uvijek smo vam na raspolaganju da pružimo lokalnu stručnost za vaše građevinske projekte, uz mogućnost analize potreba projekata iz globalne perspektive. Zajedno s našim kupcima i partnerima gradimo inovativna rješenja za sigurniju i održiviju budućnost.

Pipelife Location

Kontaktirajte nas

Imate li dodatnih pitanja o Pipelife proizvodima? Kontaktirajte nas javićemo Vam se brzo.

*  Obavezno polje

Vaši podaci tretirat će se kao povjerljivi. Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku slanjem e-pošte na office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaje nepromijenjena. Za sve detalje u vezi sa čuvanjem, obradom i brisanjem podataka, kao i vašim pravima u vezi sa upotrebom vaših ličnih podataka, pogledajte našu Politiku privatnosti.

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.