Pipelife Storm Water Open
Infrastructure

Naše usluge za vaš projekt

Pipelife Usluge

Informacije i preuzimanje materijala

Izrada cijevi visoke kvalitete samo je polovina našeg posla. Pipelife vam pomaže da realizirate svoj projekt od početka do kraja. Pomažemo u analizi izvodljivosti, pomažemo u projektiranju i dizajniranju, upravljanju ugovorima i podršci, također i nakon završetka projekta.

Naš je cilj odgovoriti na svako pitanje što je brže moguće - u idealnom slučaju i prije nego što se pojavi. Na našim stranicama proizvoda, katalozima, brošurama, video arhivima, bazama projekata, odjeljcima novosti i popisom certifikata nastojimo vam pružiti sve potrebne informacije.

Ako trebate više informacija, posebna rješenja ili želite zatražiti ponudu, slobodno nas kontaktirajte. Pronaći ćemo pravi kontakt za vas kako bismo u najkraće moguće vrijeme odgovorili na vaša pitanja.

Usluge i informativni materijali

Product

Novosti i projekti

NOVOSTI: Veliki projekti, nevjerojatne inovacije, važna partnerstva, dodatne usluge, nova lica ... U svijetu Pipelife-a ima mnogo vijesti koje vrijedi pročitati. Obavještavamo vas o svemu što se događa.

PROJEKTI: Pipelife ima znanje i iskustvo za pokretanje i najizazovnijih projekata. Možemo podnijeti posebne uvjete i raditi u velikoj mjeri. Provjerite našu bazu projekata i pogledajte što smo u mogućnosti realizirati.

Catalogue

Preuzimanje: Katalozi, brošure i cjenici

Odjeljak za preuzimanje sadrži cjenike i brošure za naše sustave i rješenja kao i kataloge s cijelim našim proizvodnim programom. Od velikih cijevi do malih spojnica, ovdje možete pronaći proizvod koji vam je potreban.

Get in Touch

Kontakt

Tražite li informacije koje ne možete pronaći. Trebate ponudu, posebno rješenje ili pomoć pri projektiranju? Samo se javite našem timu putem emaila, telefona ili kontakt forme. Pronaći ćemo pravi odgovor za vas.

Poslovi i karijera

Želite postati dio Pipelife obitelji? Ovdje možete pronaći otvorene pozicije i kontakte za svoje pijave. Također možete naučiti što znači biti dio Pipelifea i zašto Pipelife ima tako dobar položaj kao poslodavac.

Video

Slika vrijedi tisuće riječi - posebno ako je ona pokretna. Naša video zbirka sadrži upute za instalaciju, prezentaciju proizvoda i prikaze iza kulisa.

Događanja

Ostanite u tijeku, naučite više o našim proizvodima i rješenjima te sudjelujte s Pipelife-om na konferencijama, sajmovima i edukacijama diljem Hrvatske. 

O Pipelifeu

S poslovnicama diljem Bosne i Hercegovine pružamo siguran, zdrav i bezbrižan život za sadašnje i buduće generacije.

People
People

Zajednice širom svijeta oslanjaju se na kvalitetu, uslugu i znanje Pipelife-a.

Jedan smo od vodećih svjetskih pružatelja rješenja za plastičnih cijevi za infrastrukturne, građevinske i poljoprivredne projekte te smo prisutni u 27 zemalja.

Pipelife Locations Map

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.