Academy of Fine Arts in Sarajevo, Bosnia

Mislite globalno, ponašajte se lokalno

#blizina

Kada je riječ o infrastrukturi, građevinarstvu i poljoprivredi, svaka regija ima svoje osobitosti. Ipak, jedna smo od vodećih svjetskih kompanija u našoj industriji i jak brend. Kako se ovo igra zajedno? Naši timovi na 26 lokacija u Europi i SAD-u ostaju u blizini lokalnih kupaca. Tako razumijemo vaše potrebe, govorimo vaš jezik i poznajemo specifikacije vaše zemlje. Na razini grupe Pipelife-a, udružujemo snage, dijeleći i razmjenjujući znanje i najbolja iskustva.

Što to znači za naše kupce i partnere? Iako možda imate jednog pouzdanog stručnjaka Pipelifea koji vas prati kroz vaš projekt, zapravo imate koristi od znanja i stručnosti čitavog tima, odnosno čitave grupe, koja mu pruža podršku.

Pipelife: Vaš lokalni partner

Pipelife je prisutan u 26 zemalja. A za nas, biti prisutan u nekoj zemlji, ne znači samo tamo imati predstavnika prodaje. Imamo veliki tim stručnjaka koji pružaju podršku te u većini zemalja imamo i pogone u kojima proizvodimo naše cijevi. Na ovaj način možemo savršeno koordinirati s vama, dostaviti u kratkom vremenu i ojačati lokalno gospodarstvo.

Kratki transport - male emisije

Naručiti Pipelife proizvode znači naručiti regionalne proizvode. Naše se cijevi ne isporučuju iz inozemstva, imamo pogone širom Europe. Tako se naši proizvodi transportiraju na kratkim udaljenostima, što rezultira brzom isporukom i manjom emisijom ugljika. Ovakav način blizine je ujedno i održivost.

Covers and Grates

Pouzdani instalateri, dobavljači i projektanti

Pipelife surađuje s mnogim tvrtkama vezano za projektiranje, isporuku, implementaciju ili ugradnju. Od naših partnera zahtijevamo visoke standarde, pa su oni svi stručnjaci u svojim područjima i mogu vam pomoći pronaći savršeno rješenje za vaš projekt.

Pronađite pravog partnera za svoj projekt!

Happy metal worker greeting his manager in aluminum mill.

Kontaktirajte nas

Imate li dodatnih pitanja o Pipelife proizvodima? Kontaktirajte nas javićemo Vam se brzo.

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.ba

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.