Choose your region
Kontakt
Kontaktirajte nas
Obavezna polja su označena sa *.
Kontakt | Bosna i Hercegovina
Menu

Pipelife proizvodi

buildings_196

Pipelife in-house programi

U oblasti unutašnjih instalacija, glavni fokus Pipelifea je na pružanju cjelovitih rješenja za siguran i pouzdan protok i odvodnju vode unutar objekata.

civils_196

Pipelife infrastrukturni sistemi

Pipelife rješenja iz oblasti infrastrukture su cjeloviti sistemi vodosnabdijevanja, odvođenja atmosferskih, fekalnih i industrijskih otpadnih voda te zaštite kablova.

Dobro došli u Pipelife svijet!

Iako se, uobičajeno, ne mogu vidjeti – naši proizvodi su posvuda – ugrađeni u podove i zidove, zakopani u zemlju – i pružaju dugotrajnu, sigurnu i pouzdanu uslugu.

 

Naši prozvodi su od suštinske važnosti za očuvanje i unapređenje kvalitete življenja – isporukom svježe vode, energije, osiguravajući bezbjedno odvođenje i recikliranje otpadnih voda i kišnice.

 

Pogledajmo pobliže!

Pravilno odvođenje otpadnih voda i kišnice je neophodno. Sa našim inteligentnim rješenjem za upravljanje i odvodnju, nazvanim „Raineo“, voda može biti pohranjena, filtrirana i pročišćena.

Pipelife nudi široku visokokvalitetnu paletu efikasnih mogućnosti: više gravitacijskih cjevnih sistema,  rješenja za distribuciju pod pritiskom, uključujući fitinge i širok spektar opreme, dizajniranih da udovolje zahtjevima javne kanalizacije.

U zgradama je smješten fascinantni svijet većinom skrivenih, a ipak rasprostranjenih, cijevnih sistema koji opslužuju potrebe biznisa koji djeluju ovdje.  

Naš glavni cilj su sveobuvatna rješenja za siguran i pouzdan protok vode i energije unutar zgrada. Pokrivamo programe za elektro, sanitarnu, vruću i hladnu vodu te za odvodnju otpadnih voda.

Mi proizvodimo i obezbjeđujemo plastične cijevne sisteme prečnika od 12mm do 2,5 metra.

 

Pipelife isporučuje plastične cijevne sisteme širom svijeta.

 

Pipelife se priprema za budućnost integracijom BIM softvera.

Pipelife širom svijeta – radi danas – za bolju budućnost!