O nama

Pipelife je prisutan na tržištu Bosne i Hercegovine od 2014. godine i vodeći je međunarodni proizvođač održivih cjevovodnih rješenja koja povezuju ljude i zajednice vodom, električnom energijom i telekomunikacijskom mrežom. Naša je svrha osigurati potrebne infrastrukturne resurse za stvaranje sigurnijeg, zdravijeg i bezbrižnijeg života za sadašnje i buduće generacije. Bez obzira nalaze li se iza zidova, u podovima ili pod zemljom, naša rješenja mogu biti skrivena, ali uvijek su dio našeg života. 

Ljudi su puno jači zajedno i mi nismo iznimka. Naši zaposlenici, partneri i klijenti dio su obitelji Pipelife i zajedno možemo oblikovati inkluzivnu i održivu budućnost. Naša usluga ide mnogo dalje od našeg kataloga proizvoda. Bilo da radite s Pipelife koordinatorom, dizajnerom ili savjetnikom, naši stručnjaci uvijek su vam na raspolaganju kako bi najbolje podržali vaše potrebe i stvorili najprihvatljivija rješenja za vaše projekte i poslovanje.

Naši projekti najbolje govore o nama i ulozi Pipelife u dizanju standarda gradnje.

Ovo je samo jedan od naših uspješnih projekata gdje su ugrađeni PIPELIFE  a komletan  PIPELIFE tim kroz svoj servis dao doprinos u ovom prestižnom projektu. Hotel Pino je vratio stari sjaj sarajevskom izletištu na Trebeviću a komoletan PIPELIFE tim dao doprinos kroz svoj servis i jedan je od primjer a našeg rada načina rada.

Pino na Trebeviću

Pipelife: vaš #održivi partner

Zajedno postavljamo temelje infrastrukture, životnu sredinu naše zajednice. Čvrsto vjerujemo da je naša odgovornost pri tome zaštititi i poboljšati gospodarski, ekološki i socijalni sustav našeg svijeta, za sadašnje i buduće generacije.

Naš fokus je na pružanju sigurnih i ekoloških rješenja koja se proizvode s najmanje mogućih utjecaja na okoliš i ljude, istovremeno održavajući zdravim i sigurnim naše stanovništvo i zajednicu.

Hotel Hils i bazeni na Ilidži u Sarajevu

Pipelife: orijentirani prema #budućnosti

Mi ne sjedimo i ne čekamo budućnost. Klimatske promjene, zagađenje, urbanizacija, sve se mijenja brže nego ikada, društvo temeljeno na informacijama, nove tehnologije itd. Ovo su neke od najčešćih riječi našeg vremena. Mi to doživljavamo kao poziv na akciju za preuzimanje budućnosti u svoje ruke.

Inovativnim rješenjima i digitalnim napretkom u mogućnosti smo predvidjeti buduće potrebe i pružiti potrebnu fleksibilnost koja nam omogućava brzo prilagođavanje nepredvidljivom. Mislimo unaprijed za vas.

Image picture

Pipelife: uvijek za #saradnju

Svako od nas je jedinstven i različit te ima svoj skup prednosti . Objedinjujući svoje znanje, vještine, iskustvo i kreativnost, zajedno smo u mogućnosti postići puno više nego što bismo ikada mogli sami.

Svi želimo zdravije okruženje, poboljšati životni komfor i sačuvati dobrobit sadašnjih i budućih generacija. Sarađujmo zajedno i razvijajmo svoje vještine, pretvarajući svrhu u izvedbu, a ciljeve u dostignuća.

Pipelife Partnership

Pipelife: uvijek #blizu vas

S lokacijama u 27 zemalja imate pristup grupi globalnih stručnjaka koji su spremni udovoljiti vašim lokalnim potrebama. Naša prisutnost u Hrvatskoj ne znači samo prisustvo prodajnog predstavnika. Bez obzira gdje se nalazite, naši stručni timovi na raspolaganju su vam za pružanje smjernica tijekom vaših projekata, od početka i projektiranja, pa sve do ugradnje i tehničke podrške.

Kombinirajući naše globalne analize s osnovnim uvidima iz naše mreže profesionalaca, vaše projekte opremamo nacionalnim, kao i međunarodnim standardima kvalitete i prilagođenim rješenjima koja odgovaraju vašim zahtjevima tržišta.

Pipelife карта стран

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.