Održivi proizvod

Ključni aspekti održivosti proizvoda

Zajamčeno je da su naši proizvodi izdržljivi i dugotrajni, istovremeno doprinose zaštiti klime zbog svojih proizvodnih karakteristika. Naša cjevovodna rješenja podrazumjevaju da se moramo nositi s izazovima u upravljanju vodama, klimatskim promjenama i urbanizaciji. Konstantno radimo na tome kako bismo dalje razvijali naše proizvode.

Irregation

Mala potrošnja vode

Voda je jedan od naših najvažnijih resursa. Pipelife se za ovaj izvor resursa brine mnogim svojim rješenjima. Isporučujemo sustave za spremanje, čišćenje i ponovnu upotrebu vode što je moguće bolje. Također, naši sustavi za navodnjavanje spadaju među najučinkovitije na svijetu.

Wastewater

Mogućnost recikliranja

Mi u Pipelifeu iskorištavamo mogućnosti recikliranja najviše što možemo. Provodimo različite istraživačke projekte o reciklaži i ponovnoj upotrebi naših proizvoda i sistemskih rješenja. Također, pokušavamo reciklirati što više materijala za naše nove proizvode.

Product

Jednostavna ugradnja

Jednostavna ugradnja važan je faktor za korisnike naših proizvoda. Pipelife već godinama radi na rješenjima koja su usmjerena na olakšavanje plastičnih cijevnih sustava za upotrebu i ugradnju. To rezultira manjom potrošnjom energije i manje otpada.

New Energy

Energetska učinkovitost

Naša rješenja za grijanje i hlađenje usmjerena su na to da budu što učinkovitija. Savršeno izolirane cijevi za grijanje jedva gube energiju. Osim toga, snažno smo usredotočeni na učinkovita rješenja za grijanje poput podnog grijanja, toplinske pumpe i geotermalnih rješenja.

Održivi proizvodi i rješenja Pipelife-a

Odjel za istraživanje i razvoj Pipelifea svakodnevno radi na razvoju rješenja za bolje sutra. Razvijamo i stavljamo na tržište održiva rješenja za upravljanje oborinskim vodama, grijanjem, transportom energije, navodnjavanjem poljoprivrede i mnogim drugim aplikacijama, koja mogu uštedjeti vodu i energiju.

Raineo: Upravljanje oborinskim vodama

Zbog globalnih klimatskih promjena dolazi do prekomjerne kiše, dugih razdoblja suše, vrućine i poplave. Izravne posljedice brzih poplava i nedostatka rješenja za upravljanje vodama su erozija, zagađenje vode i još veći porezi. Uz patentirano Raineo® rješenje koje Pipelife sada s ponosom nudi, moći ćemo učinkovito prihvatiti, zadržati i ponovo upotrijebiti vodu.

Stormwater Management

Navodnjavanje "kap po kap"

Gdje god biljke rastu, voda je neophodan element koji će omogućiti njihov opstanak. Pipelife uzima u obzir sve moguće okolnosti poput klime, temperature ili potrebnih količina vode te stavlja na tržište super učinkovite cijevi za navodnjavanje kapanjem za poljoprivrednu upotrebu.

Agriculture

Podno grijanje

Podno grijanje je učinkovito, ugodno i gotovo bez održavanja. Radi pri niskim temperaturama poda te stvara stalnu razinu topline. Uz podno grijanje niska potrošnja energije i ugodna toplina više nisu kontradikcija.

Koliko su održivi naši proizvodi?

Zaštita ljudi i okoliša važan je dio naše poslovne strategije i procesa proizvodnje. Pogledajte naše Izjave o zaštiti okoliša (EPD) i istražite naše održive obveze, ciljeve i dostignuća.

Image picture

Javite nam se

Odaberite način na koji želite stupiti u kontakt s nama. Kontaktirat ćemo Vas što je prije moguće.

Povratni poziv

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail

Downloads

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktuelne katalaoge, tehničke detalje ili uputstva za ugradnju.

Preuzmi dokumente
Niste pronašli ono što tražite?
Nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje

Pipelife lokacije u BIH

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.