Grijanje i hlađenje

Grijanje vanjskih površina

SIGURNIJE, OTIMIZIRANO KORIŠTENJE VANJSKIH SADRŽAJA U ZIMSKIM USLOVIMA

Ne možemo kontrolirati vrijeme, ali s pravim sistemima, možemo imati određenu kontrolu nad utjecajem zimskih uslova na vanjske objekte. Bez obzira na vrstu površine ili na to kako se niske temperature spuštaju ispod nule, naši hidraulički sistemi grijanja pomažu u regulaciji vanjskih površinskih uslova.

 

PREDNOSTI INSTALIRANJA

Trajni i kvalitetni materijali koji zahtijevaju minimalno održavanje

Cjelovita i prilagođena rješenja za svaku aplikaciju

Brza, jednostavna i isplativa instalacija

Smjernice za planiranje i stručna podrška kroz sve faze projekta

Mogućnost ugradnje cijevi bez potrebne struje ili topline

Kompatibilnost s obnovljivim izvorima energije

Unutarnje i vanjsko grijanje mogu se kombinirati s jednim sistemom

SISTEM ZA GRIJANJE VANJSKIH POVRŠINA

Intense soccer moment in front of the goal on the professional soccer stadium while it's snowing. Stadium and crowd are made in 3D.

SPORTSKI TERENI SA PODZEMNIM GRIJANJEM

Naši cjeloviti i prilagođeni sistemi grijanja omogućuju vam da posao obavite brzo, učinkovito i uz malo zastoja, što je posebno važno kada je riječ o sportskim igrama. Naši hidraulički sistemi mogu se koristiti za nove konstrukcije ili naknadnu ugradnju, a kompatibilni su s prirodnim i umjetnim travnjacima. Također su u skladu sa FIFA tehničkim preporukama i zahtjevima, što znači da ste dodali osiguranje kvalitete korištenjem međunarodnih standarda za vaše sportske terene.

ice_snow_free_3000x1875px-edited.jpg

Površine bez leda i snijega

Nudimo kompletnu paletu robusnih i fleksibilnih sistema za otapanje snijega i leda s integriranim kontrolama za grijanje prilaza, terasa, šetališta, parkirališta itd. Mogu se ugraditi u asfalt, beton ili ispod pločnika u malter. Napravljeni od certificirane i ojačane termoplastike, naši hidraulički sistemi za topljenje snijega proizvedeni su da izdrže jake hemikalije (npr. Sredstva protiv smrzavanja) i soli za dugi vijek trajanja i bez održavanja.

Fleksibilni i dugotrajni sistemi za topljenje leda isnijega jednostavni za instalaciju

S desetljećima proizvodnog iskustva i uskim partnerstvom s našim kupcima, razumijemo da su brzina instalacije i mirni uslovi presudni za projekte grijanja na otvorenom. Zbog toga vam nudimo cjelovite i prilagođene sisteme grijanja kako biste posao obavili brzo, učinkovito i bez napora. Naši stručni savjetnici su na raspolaganju za bilo kakva pitanja planiranja ili dizajna tijekom vaših instalacijskih projekata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mogućnost konekcije na alterativne sisteme grijanja

Otkrit ćete da su svi naši hidraulički sistemi podnog grijanja kompatibilni s obnovljivim izvorima energije kao što su geotermalna i solarna energija. Učinkovito rade sa širokim rasponom površinskih pokrivača i struktura, pružajući idealna rješenja za male i velike projekte na otvorenom.

PREDNOSTI ZA VLASNIKE I KORISNIKE

  • Maksimalna popunjenost i sigurnija upotreba vanjskih sadržaja tijekom cijele godine
  • Bolje održavanje travnjaka za sportske terene
  • Sigurniji uslovii za sve korisnike u svakom trenutku
  • Ograničena oštećenja i korozija od deicers-a
  • Kompatibilnost s obnovljivim izvorima topline (npr. Geotermalna, solarna itd.)
  • Dugi vijek trajanja
  • Nisko do nikakvo održavanje
Kids walking to school together in winter

Pipelife alat za proračun okoliša

Kako bi pružio veću transparentnost oko otiska plastičnih cijevnih sistema na naš okoliš, posebno u usporedbi s drugim cjevovodnim materijalima, Pipelife je izdao alat za izračun EPD-a (Izjava o zaštiti okoliša), dostupan kao iOS aplikacija za vaš iPad.

footprint shape in the 3d forest

Kontaktirajte nas

Imate li dodatnih pitanja o Pipelife proizvodima? Kontaktirajte nas javićemo Vam se brzo.


*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu office@tondach.ba ili telefonom na +38733562710. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.ba

Downloads

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktuelne katalaoge, tehničke detalje ili uputstva za ugradnju.

Preuzmi dokumente
Niste pronašli ono što tražite?
Nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.