Pipelife Cooling Open
Pipelife Cooling Closed Full

Sezonske temperature dio su našeg života. Osigurajte udobnost tijekom cijele godine.

POVRŠINSKO GRIJANJE I HLAĐENJE

Udobnost sistema grijanja zračenjem nije noviji izum. U početku, koristio se samo pod kao grijana ploha, no s razvojem sistema grijanja i zidovi i stropovi su također postale pogodne površine. Radopress Watt nudi rješenja za takve sisteme površinskog grijanja - podno grijanje, zidno grijanje i hlađenje, kao i stropno grijanje i hlađenje.

Možda nije moguće kontrolirati vremenske uvjete, međutim preuzmite kontrolu nad temperaturom u zatvorenom prostoru. Uz naš kompletan sistem površinskog grijanja i hlađenja, osjetite pogodnosti fleksibilnih, brzih i kvalitetnih instalacija koje osiguravaju da unutarnji uvjeti domova, ureda i velikih objekata u svakom trenutku budu ugodni.

  • Osigurajte besprijekornu ugradnju za dugovječnost i bezbrižnost
  • Pouzdajte se u jednako visoku kvalitetu tijekom cijelog vašeg projekta sa sistemom one-stop-shop za sve unutarnje i vanjske uređaje
  • Povećavanje ekonomskih i ekoloških karakteristika zgrada zahvaljujući kompatibilnosti s održivim izvorima topline
  • Stručnjaci su na raspolaganju za lokalnu uslugu i savjete pri svakom koraku

Mokra ugradnja

Cijevi se pričvršćuju na konstrukciju pomoću vodilica za montažu koje, nakon ispitivanja pritiska, moraju biti prekrivene žbukom ili betonom u skladu s tehnološkim zahtjevima.

CDP-400 3d render

Suha ugradnja

Ugradnja gotovih ploča koje sadrže i cijevi. Ploče su pričvršćene/montirane na građevinsku konstrukciju ili strop ili bočne zidne profile u sobi pomoću vijaka. Žbuka ili betoniranje nisu potrebni za instalaciju.

Qual-Pex Easy-Lay Underfloor (5).JPG

Industrijsko podno grijanje

Ekonomska i ekološka rješenja plošnog grijanja za velike zgrade poput proizvodnih hala ili skladišta. Stvorite ugodnije, zdravije i sigurnije uvjete uz niže troškove rada i optimalno korištenje prostora.

Energetski učinkovito rješenje

Energija koja se prenosi zračenjem topline pruža bolju toplinsku udobnost. Kod površinskog grijanja dovoljno je smanjiti sobnu temperaturu za 1-2°C kako bi se postigla ista toplinska udobnost kao i kod konvencionalnih sustava grijanja. Temperatura smanjena za 1 ° C rezultira uštedom troškova grijanja za oko 6%, stoga površinsko grijanje ne samo da poboljšava vašu toplinsku udobnost, već je prihvatljiva i za vaš novčanik. 

Niža potrošnja energije također znači smanjenje utjecaja na okoliš, što je  vrlo važan čimbenik u današnje vrijeme.

footprint shape in the 3d forest

Odlučite se za Eco grijanje i hlađenje

Plošno grijanje i hlađenje stvaraju ugodnu i ujednačenu temperaturu. Zahvaljujući učinkovitoj raspodjeli topline ili hladnoće i činjenici da zrači, svoj termostat možete držati nekoliko stupnjeva niže u usporedbi s uobičajenim sustavima grijanja i hlađenja, a da pritom ne ugrožavate udobnost. Također možete kombinirati plošne sustave s raznim ekološkim izvorima energije, poput geotermalnog sustava, kako biste dodatno smanjili svoje troškove.

indoor_climate_3000x1875px.jpg

Stručna podrška pri svakom koraku

Dva-električara-očitavaju-struju--u-ormariču-uz-cestu
Dva-električara-očitavaju-struju--u-ormariču-uz-cestu

Sustavi i rješenja za visokogradnju

Potable Water

Distribucija tople i hladne vode

Soil Waste

Kućna odvodnja

Stormwater

Odvodnja oborinske vode

Pipelife rješenja za visokogradnju

Kontakt

Kontaktirajte nas ukoliko imate dodatnih pitanja.

*  Obavezno polje

Vaši podaci tretirat će se kao povjerljivi. Vaš pristanak može se povući u bilo kojem trenutku slanjem e-pošte na office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka ostaje nepromijenjena. Za sve detalje u vezi sa čuvanjem, obradom i brisanjem podataka, kao i vašim pravima u vezi sa upotrebom vaših ličnih podataka, pogledajte našu Politiku privatnosti.

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.