Casually dressed workers in a busy open plan office

Zrak je važan dio našeg života. Sada možete osigurati provjetravanje tamo gdje prozori ostaju zatvoreni.

Ventilacijski sustavi za zdravu kvalitetu zraka u zatvorenim prostorima

Kako očekujemo da iz naših slavina teče čista voda, nije izuzetak ni da čist i ugodan zrak prolazi kroz naše životne i radne prostore. Međutim, tamo gdje su građevine slabo propusne za zrak, pravilno provjetravanje interijera može biti izazov. Ovdje dolaze naši ventilacijski sustavi.

Dizajnirani i proizvedeni s obzirom na stare i moderne građevne konstrukcije, možete stvoriti optimalne životne uvjete koji odgovaraju individualnim potrebama. Izaberite između širokog spektra rješenja, od fleksibilnih i krutih cijevi, zvučno izoliranih razdjelnika, podnih i zidnih utičnica, kao i ventila za dovod i odvod zraka, koji vam pružaju mir i sigurnu i brzu instalaciju. Naši sustavi se lako čiste, pružaju dug radni vijek i zahtijevaju minimalan prostor ili održavanje.

Gdje ventilacija ima smisla?

Konkretno u modernim zgradama kao što su niskoenergetske ili pasivne kuće, koje su dobro izolirane i izgrađene da budu hermetičke. U tim se slučajevima vlaga, neugodni mirisi, CO2 i drugi zagađivači ne mogu odzračiti jednostavnim otvaranjem prozora. Zastoj vlažnog zraka ne predstavlja samo zdravstvene rizike, već može trajno oštetiti zgrade.

Učinkovit ventilacijski sustav osigurava da se zgrade u svakom trenutku oskrbljuju s dovoljno svježeg zraka, dok se ustajali zrak, zagađivači i vlaga odvode.

Irregation

Prednosti za vlasnike i krajnje korisnike

  • Optimizirana cirkulacija zraka i ventilacija u svako doba
  • Očuvanje vrijednosti objekta ograničavanjem rizika od oštećenja uzrokovanih vlagom
  • Tiha ventilacija sa zvučno izoliranim razvodnim cijevima, podnim i zidnim ventilima
  • Dug radni vijek, s malo održavanja
  • Manja potrošnja energije za grijanje / hlađenje
  • Kompatibilno s ekološkim izvorima energije kao što su izmjenjivači topline
Building Ventilation

Kruti i fleksibilni ventilacijski sustavi

Nudimo širok izbor ventilacijskih rješenja koja su u potpunosti prilagodljiva vašim potrebama. Fleksibilni ventilacijski sustavi idealni su za uštedu prostora, prilagodljivih duljina i brze ugradnje. Kruti ventilacijski sustavi poput Master 3 PLUS-a izrađeni su od polipropilena (PP) i posebno su čvrsti; pružaju lako i sigurno rukovanje i ugradnju, a zvuk je izoliran za dodatnu udobnost.

Naše cijevi su, naravno, dizajnirane i proizvedene u skladu s međunarodnim i nacionalnim sigurnosnim standardima, kako bi imali koristi od pouzdanih i izdržljivih instalacija.

Zajednice širom svijeta oslanjaju se na našu kvalitetu, uslugu i znanje

Kao međunarodni građevinski stručnjaci, zajednice širom svijeta oslanjaju se na našu uslugu, kvalitetno i detaljno znanje za pouzdana i uspješna cjevovodna rješenja. Uvijek su na raspolaganju lokalni stručnjaci za vaše građevinske projekte, uz mogućnost analize projekata iz globalne perspektive. Zajedno s našim kupcima i partnerima gradimo inovativna rješenja za sigurniju i održivu budućnost.

Pipelife карта стран

Pogledajte ostale sisteme i rješenja za visokogradnju

Potable Water

Distribucija vode

Soil Waste

Odvodnja otpadnih voda

Hot Cold

Grijanje i hlađenje

Stormwater

Oborinske vode & odvodnja

Pipelife rješenja za visokogradnju

Stambeni objekat na sarajevskoj Čobaniji u novom izgledu sa Pipelife sistemima.

Pipelife u Bosni Hercegovini isporučio je većinu cijevi i pomoćnih komponenti za građevinske usluge stambenog kompleksa u Sarajevu.

Austrougarska secesija u novom ruhu

Kontaktirajte nas

Imate li dodatnih pitanja o Pipelife proizvodima? Kontaktirajte nas javićemo Vam se brzo.

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.ba

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.