10 razloga za odabir kompozitnih pokrivača i rešetki

Oct 16, 2019 | 1.5 min read

Kompozitni GRP poklopci i rešetke za šahtove i revizijske komore postaju sve popularniji. Proučili smo njihovu sve veću popularnost i testirali smo ih za vas. Evo našeg zaključka:

Ponekad je vrijedno preispitati navikane izbore za stvaranje sigurnijeg, održivijeg i u budućnosti usmjerenog okruženja.

Značajan dio naše usluge za vas osigurava da imate na raspolaganju najbolja sistemska rješenja koja su dostupna - od vrha do dna, ili u ovom slučaju: od dna prema gore.

Dodali smo kompozitne poklopce i rešetke kako bismo dovršili vaše PRO inspekcijske komore i šahte, Pragma® cijevi i Eco Systems proizvode kao što su separator ulja Cleanbox Oil, serijski reaktor Cleanbox SBR i crpna stanica Propump, jer vjerujemo da se bolje podudaraju sa današnjim kao i sutrašnji zahtjevi na mnogo načina.

STVARANJE BEZBEDNIJEG, ODRŽIVIJEG OKRUŽENJA ZA SVE NAMA ČESTO POTREBUJE PREMISLJANJE KONCEPTA, TRADICIJA I NAVIKA.

Pogledajte, ako vas i sljedećih 10 razloga uvjeravaju u to:

Jednostavnija, sigurnija instalacija s manje radne snage i opreme zahvaljujući kombinaciji trajnosti, čvrstoće i lakoće materijala.

Povećani povrat investicije i niži troškovi održavanja zahvaljujući boljem otporu i životnom vijeku od najmanje 40 godina.

No theft, no popping out and therefore no safety hazards or replacement costs.

Tišina - nema više zloglasne klempave buke od prometa koji se prevrće preko poklopca odvoda.

Smanjite ili uklonite smetnje od mirisa kod npr. gusto naseljena i rekreacijska područja, hotelske prostorije itd. koristeći zatvoreni sistem.

Učinite svoj projekat ekološki održivim zahvaljujući materijalu koji se može reciklirati, inferiornom otisku ugljenika i 400-800% dužem životnom vijeku.

Naše naslovnice su prilagodljive (gradski amblem, komunalne usluge, itd.), A njihova estetika traje desetljećima.

Smanjen dotok i zagađenje zbog preciznosti u proizvodnji i čvrsto montirane instalacije. Opcioni gumeni prsten osigurava da su šaht ili komora stvarno zapečaćeni.

With composite covers, your project complies with smart technologies such as metering, monitoring and tracking. No extra equipment is necessary.

Uklonite sigurnosne opasnosti i pridonesite sigurnijem okruženju - od instalacije do servisa.

Pipelife Videos: Film vrijedi 1000 slika

Pogledajte naše instalacijske video zapise koje nudimo za mnoge proizvode i razne metode spajanja. Pogledajte naš Youtube kanal.

Downloads

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktuelne katalaoge, tehničke detalje ili uputstva za ugradnju.

Preuzmi dokumente
Niste pronašli ono što tražite?
Nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje

Pipelife lokacije u BIH

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.