Odvodnja otpadnih voda

POKLOPCI & REŠETKE ZA OKNA

IZDRŽLJIVI, LAGANI I JEDNOSTAVNI ZA UGRADNJU

Pod velikim opterećenjem, naši kompozitni poklopci ne pokazuju znakove trajne deformacije i ne lome se poput tradicionalnih materijala. Drugim riječima, zbog dokazane visoke strukturne cjelovitosti neće propasti kao drugi drugi materijali. Odabravši naše izdržljive i lagane kompozitne poklopce i rešetke, dobit ćete od učinkovit proizvod, jednostavan za ugradnju, koji zahtijeva minimalno ili nikakvo održavanje.

Gdje primijeniti kompozitne poklopce i rešetke

Odgovarajuća kvaliteta i trajnost za odvodne sustave

Zaokružite odvodne cijevne sustave jednako kvalitetnim i dugotrajnim poklopcima. Naši poklopci i rešetke primjenjuju se u javnim, ali i privatnim prostorima za pokrivanje ili zatvaranje inspekcijskih okna, okna i slivnika za vodu, kanalizaciju, telekomunikacije i elektroenergetske usluge.

Sigurniji gradovi: S GRP poklopcima i rešetkama nema buke, korozije i krađe.

Truck on street composite cover

10 razloga zašto odabrati Pipelife poklopce i rešetke

Jednostavnija, sigurnija ugradnja s manje radne snage i opreme zahvaljujući kombinaciji trajnosti, čvrstoće i lakoće materijala.

Povećani povrat ulaganja i niži troškovi održavanja zahvaljujući boljoj otpornosti i životnom vijeku od najmanje 40 godina.

Nema krađe niti iskakanja, a time nema niti opasnosti za sigurnost u prometu ili troškova zamjene.

Tišina - nema više iritirajuće buke prometa koji se kreće preko poklopca odvoda.

Smanjite ili uklonite neugodne mirise kod npr. gusto naseljenih i rekreacijskih područja, hotelskih prostora itd. koristeći zatvoreni sustav.

Učinite svoj projekt ekološki održivim zahvaljujući materijalu koji se može reciklirati, nižem ugljikovom otisku i 400-800% duljem životnom vijeku.

Naši su poklopci prilagodljivi (gradski grb, naziv komunalnog poduzeća, itd.), a njihov dizajn traje desetljećima.

Smanjen dotok i onečišćenje zbog čvrsto pričvršćene ugradnje i preciznosti u proizvodnji. Optimalna gumena brtva osigurava da su okna stvarno zapečaćena.

S kompozitnim poklopcima vaš je projekt usklađen s pametnim tehnologijama poput mjerenja, kontroliranja i praćenja. Nije potrebna dodatna oprema.

Uklonite opasnosti i pridonesite sigurnijem okruženju - od ugradnje do servisa.

Pipelife Video: Film govori više od 1000 slika

Pogledajte naše instalacijske videozapise koje nudimo za mnoge proizvode i načine spajanja. Pogledajte naš Youtube kanal.

Kontaktirajte nas

Imate li dodatnih pitanja o Pipelife proizvodima? Kontaktirajte nas javićemo Vam se brzo.

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu office@tondach.ba ili telefonom na +38733562710. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.ba

Downloads

Sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pronađite i preuzmite aktuelne katalaoge, tehničke detalje ili uputstva za ugradnju.

Preuzmi dokumente
Niste pronašli ono što tražite?
Nastavite pretraživati ​​u našem centru za preuzimanje

Pipelife lokacije u BIH

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.