Sistemi drenže

Drenažne cijevi

Već nekoliko desetljeća plastične drenažne cijevi služe za sigurnu odvodnju oborinskih voda. S niskim troškovima, a dugim vijekom trajanja nude raznovrsna rješenja upravo za taj problem.

ŠTO NUDIMO

AG AGROSIL 1000 - drenažna cijev 

izrađena od PVC-U Cijev za djelomičnu odvodnju AGROSIL1000 u obliku tunela idealna je za upotrebu u područjima s malim prometom, npr. na parkiralištima. Plava drenažna cijev presječena je poprečno i može se povezati čahrom. Glatka unutrašnjost osigurava optimalnu odvodnju vode.

DX - fleksibilna drenažna cijev 

izrađena od PVC-U DX cijevi za cijelu odvodnju idealne su za površinsku odvodnju, ali i za odvodnju zgrada. Imajte na umu da fleksibilne PVC-U cijevi možete koristiti samo ispod prometnih područja. Crna cijev je presječena poprečno i tvornički ima dvostruki priključak tj. bez mufne.

AGROSIL 2500 - okrugla drenažna cijev

od PE-HD Drenažne cijevi AGZF možete koristiti prvenstveno u područjima s povećanim statičkim i hidrauličkim zahtjevima. U osnovi, glavno područje primjene AGZF-a je izgradnja prometnih pravaca. Crna cijev s presječenim prorezima dostupna je kao cijela odvodna, djelomična odvodna i višenamjenska cijev i - ovisno o izvedbi - ima prstenastu krutost od 4 ili 8 kN / m². Drenažne cijevi možete jednostavno spojiti pomoću tvorničke dvostruke utičnice.

ECOCORR Drenažne cijevi

novo u prodaji izraćđene od recikliranog materijala i prstenaste krutosti 4-8 KN/Msa stadardnim dimenzijama presjeka od 160-1000 mm.

Pragma drenažne cijevi

Pipelife proizvodi drenažne cijevi PP-B Pragma od polipropilena. Proizvode se u ravnim dijelovima s injekcijskim nastavkom spojenim na cijevi rotacijskim zavarivanjem. Cijevi su namijenjene odvodnji (odvodnji) podzemnih voda u cestovnom traku (ispod ceste i izvan ceste) i izvan ceste. Cijevi se također mogu koristiti za odvodnju podzemnih voda i kišnice.

 

AGROSIL 1000

Primjena Odvodnja i drenaže u visokogradnji kao slabo opterećene cestovne komunikacije
Materijal   PVC-U
Dužina 6 m 
Boja blau
Spajanje priključne mufne
Dimenzije
DN/OD 100 mm bis 350 mm
Izrada  poprečno prosječeno
Širina 0,8 mm do 1,4 mm

DX

 

rimjenaP

  odvodnja u visokogradnji kao i  površine koje ne služe za saobraćaj
Materijal   PVC-U
Dužina 50 m u koturu
Boja crna
Spajanje priključne mufne
Dimenzije
DN/OD 50 mm do 200 mm
Presjek poprečno prosječene
Širina 1,2 mm (± 0,2 mm)

AGROSIL 2500

Primjena Potpuna, djelomična drenažna ili višenamjenska cijev s povećanim statičkim i hidrauličkim zahtjevima, npr. Izgradnja cestovne komunikacije
Materijal   PE-HD
Dužina 6 m 
Boja crna
Način spajanja priključna mufna
Dimenzije

ptpuno ili djelomično DN/OD 100 mm do 350 mm

višenamjenska cijev DN/OD 200 mm do 350 mm

Način izrade u ovisnosti o namjeni poprečno prosječeno
Širina  0,8 mm do 1,4 mm

PRAGMA

Primjena Potpuna drenažna cijev za odvodnju zgrada i površinsku odvodnju na područjima koja nisu predmet prometa
Materijal   PVC-U
Dužina 50 m kotur
Boja crna
Spajanje priključna mufna
Dimenzije
DN/OD 50 mm do 200 mm
Način izrade poprečno prosječene
Širina 1,2 mm (± 0,2 mm)

Instalacija stabilnOM FILTERU: Kako biste osigurali ispravan rad sistema odvodnje, položite drenažne vodove odgovarajućim filtarskim materijalima. U tu svrhu preporučujemo nanošenje sloja šljunka filtera u sloju debljine 200 mm oko cijevi sa svih strana. Daljnje važne informacije mogu se naći u našim informacijama o proizvodu (točno u odjeljku Preuzimanja), kao i u RVS "Drenažni radovi".

Kontaktirajte nas

Imate li dodatnih pitanja o Pipelife proizvodima? Kontaktirajte nas javićemo Vam se brzo.

*  Obavezno polje

Vaši podaci će se tretirati kao povjerljivi. Vaš pristanak može biti povučen u bilo kojem trenutku slanjem e-maila na adresu office.ba@wienerberger.com. Zakonitost obrade vaših podataka prije povlačenja pristanka će ostati nedirnuta. Za sve pojedinosti o pohranjivanju, obradi i brisanju podataka kao i o Vašim pravima u vezi upotrebe Vaših osobnih podataka, molimo poručite naša Pravila o privatnosti na web stranici www.pipelife.ba

Kontaktirajte nas

Javite nam se sa vašim pitanjima. Javićemo Vam se brzo.

Povratni poziv

Imate li dodatnih pitanja o proizvodima ostavite nam vaš broj i pitanje.
Javimo Vam se putem telefona
Javite nam se sa vašim pitanjem
Postavite pitanje dobijate odgovor E-mailom.