Choose your region
Kontakt
Kontaktirajte nas
Obavezna polja su označena sa *.
Kontakt | Bosna i Hercegovina
Menu

Pipelife infrastrukturni sistemi

Pragma® sistem

Jedinstven sistem cijevi, fitinga i šahtova za vanjsku kanalizaciju

Sve komponente Pragma® sistema izrađene su od vrhunskog polipropilena (PP-B) – posljednje generacije termoplastičnih materijala koji se koriste za proizvodnju cijevnih sistema.

Aqualine

PE 100 sistemi za vodu pod pritiskom i RC ROBUST za alternativne instalacione tehnike

Pipelife polietilenski sistemi za snabdijevanje pitkom vodom proizvode se u skladu sa važećim evropskim normama. To obezbjeđuje kvalitet proizvoda neophodan za uspješno ispunjavanje visokih zahtijeva za sisteme vodosnabdijevanja – pouzdanost, maksimalna redukcija gubitka pritiska i pozitivan ekološki uticaj na okolinu – te kompatibilnost različitih proizvođača.

PVC (UKC)

Za PVC sistem kanalizacionih cijevi, Pipelife proizvodi modifikovane tipove tvrdog polivinilhlorida sa tačno podešenim svojstvima.

PP Master

Proizvod budućnosti

Nova generacija troslojnih polipropilenskih (PP) kanalizacionih cijevnih sistema posebno dizajniranih za javno komunalno vodosnabdjevanje i odvođenje otpadnih voda.

Šahtovi

Prikupljanje oborinskih voda i njihovo odvođenje u zemlju je od suštinske važnosti, posebno u područjima i periodima intenzivnih kiša. Pipelife je dizajnirao jedinstven sistem prikupljanja i zadržavanjaotpadnih voda čiji su sastavni dio i okna (revizijski šahtovi, prekidna okna, slivnici i dr.).

Pipelife okna su dizajnirana da omoguće pristup u kanalizacione sisteme ili odvode radi pregleda, čišćenja i uzimanja uzorka.

Pipelife sistemi za zaštitu kablova

Pipelife proizvodi širok asortiman PEHD i PVC cijevi za zaštitu telekomunikacionih i energetskih kablova. Asortiman obuhvata cijevi različitih konstrukcija – jednoslojne korugovane, dvoslojne korugovane i glatke cijevi sa uzdužnim unutrašnjim žljebovima.

Kao sastavni dio Pipelife sistema za zaštitu kablova dostupan je i kompletan pribor koji, između ostalog, obuhvata čvrste i fleksibilne lukove, spojnice, nosače za glatke i fleksibilne cijevi.

Senjin Pojskić

Pipelife produkt menadžer

+387 33 262 822

Delila Šarić

Pipelife produkt menadžer

+387 33 262 822
civils_196